Over ons

Dag lieve lezer,

Benieuwd naar wie wij zijn? Lees dan verder..

Het idee om House of Tods op te zetten is ontstaan door mijn voorliefde voor rotan. Mijn zoektocht naar mooie rotan items met een uniek design startte een aantal jaren geleden. Na het internet te hebben rondgezocht kwam ik tot de conclusie dat er een beperkt aanbod was in rotan artikelen in Nederland en dat het vaak ging om soortgelijke designmeubels. Ik miste vooral unieke designs die je (vrijwel) niet kon vinden.

De inspiratie voor mijn webshop kreeg vijf jaar geleden vorm tijdens een onvergetelijke reis naar Indonesië met mijn man. Daar ontdekte ik de prachtige ambachtelijke kunst van het werken met rotan en de tijdloze elegantie van neutrale kleuren in het traditionele handwerk. Deze ervaring versterkte niet alleen mijn voorliefde voor deze elementen, maar bracht ook het verlangen om deze prachtige producten met anderen te delen.

Jarenlang heb ik mijn inspiratie gehaald uit het buitenland waar rotan enorm populair is en al veel wordt gebruikt voor baby- en kinderkamers. Mijn liefde voor het starten van mijn eigen onderneming en mijn passie voor rotan meubels zijn de drijfveren geweest voor de oprichting van House of Tods. Mijn liefde voor neutrale kleuren en handgemaakte producten van rotan begon als een persoonlijke passie, een passie die mijn huis transformeerde in een oase van rust en warmte. De subtiele tonen van natuurlijke tinten en de unieke texturen van rotan hebben altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad.

Met een gezin dat is uitgebreid met de komst van onze dochter, groeide mijn verlangen om haar te omringen met mooi speelgoed dat niet alleen naadloos past binnen ons interieur, maar ook haar creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert. Dit was het punt dat mij heeft aangezet om spullen te verkopen op een webshop waarouders prachtige, handgemaakte producten kunnen vinden die zowel stijlvol als speels zijn.

Naast dat ik mijn Rechten opleiding heb afgerond, vond ik het tijd om een andere weg te bewandelen en te doen waar ik altijd stiekem altijd al van heb gedroomd: mijn eigen onderneming starten. Zo is het begin van House of Tods ontstaan, met exclusieve handgemaakte items voor baby en kind. Ook zijn onze producten geschikt voor andere ruimtes, voor de creatievelingen onder ons. ;-)

Bij ons vind je zorgvuldig geselecteerde items, allemaal doordrenkt met de charme van neutrale kleuren en de warmte van met liefde vervaardigd rotan. Elk product vertelt een verhaal, een verhaal dat begint met mijn persoonlijke reis en nu deel uitmaakt van de jouwe. Ik nodig je uit om de magie van eenvoud en vakmanschap te ontdekken in onze collectie, zodat ook jouw huis gevuld kan worden met tijdloze schoonheid en inspiratie.

Hopelijk tot snel,

Team House of Tods

Facebook: House of Tods
Instagram: @houseoftods