Check je spam-box voor e-mails en/of chatreacties! || Levering binnen 1-2 dagen! || Altijd gratis verzending binnen Nederland en België m.u.v. de wandpanelen!
Check je spam-box voor e-mails en/of chatreacties! || Levering binnen 1-2 dagen! || Altijd gratis verzending binnen Nederland en België m.u.v. de wandpanelen!
Winkelwagen 0

Over ons

Dag lieve lezer,

Benieuwd naar wie wij zijn? Lees dan verder..

Het idee om House of Tods op te zetten is ontstaan door mijn voorliefde voor rotan. Mijn zoektocht naar mooie rotan items met een uniek design startte een aantal jaren geleden. Na het internet te hebben rondgezocht kwam ik tot de conclusie dat er een beperkt aanbod was in rotan artikelen in Nederland en dat het vaak ging om soortgelijke designmeubels. Ik miste vooral unieke designs die je (vrijwel) niet kon vinden.

Jarenlang heb ik mijn inspiratie gehaald uit het buitenland waar rotan enorm populair is en al veel wordt gebruikt voor baby- en kinderkamers. Mijn liefde voor het starten van mijn eigen onderneming en mijn passie voor rotan meubels zijn de drijfveren geweest voor de oprichting van House of Tods. 

Naast dat ik mijn Rechten opleiding heb afgerond, vond ik het tijd om een andere weg te bewandelen en te doen waar ik altijd stiekem altijd al van heb gedroomd: mijn eigen onderneming starten. Zo is het begin van House of Tods ontstaan, met exclusieve handgemaakte items voor baby en kind. 

House of Tods staat voor natuurlijke duurzame producten die worden vervaardigd met de hand door onze eigen ambachtslieden in Azië. Met liefde gemaakt en met oog voor detail hopen we ook jou te overtuigen om onze rotan artikelen in huis te halen. Onze producten zijn licht van gewicht en gaan door het flexibele materiaal generaties lang mee. Vrij van giftige stoffen en volledig gemaakt met de hand. Houd jij van exclusieve items die handgemaakt zijn, geen giftige stoffen bevatten en een echte eye-catcher zijn in jouw ruimte? Dan is onze collectie wellicht iets voor jou. Voor eenieder die niet houdt van de standaard modellen of voor een ander. Ervaar het nu zelf :-)

Om op de hoogte te blijven van alle updates en nieuwe producten, houd onze pagina in de gaten en volg ons op social media! Wij zijn actief op Instagram en op Facebook.


Facebook: House of Tods
Instagram: @houseoftods

 

Een hele warme groet en hopelijk tot snel,

Team House of Tods